Zomerse beelden bij winteravondlezing Natuurgroep Kockengen

In de donkere dagen voor de kerst organiseert de Natuurgroep jaarlijks de winteravondlezing. Dit jaar was gekozen voor een zomers, luchtig en vluchtig thema. Veertig Kockenezen kwamen af op de sprankelende belofte van kleurrijke Vlinders en Libellen en zij werden niet teleurgesteld.

Annette van Berkel filmt al ruim 10 jaar vlinders en libellen in Nederland voor De Vlinderstichting. Uit dit beeldmateriaal maakt zij korte films van 10 tot 20 minuten. Tijdens de lezing liet zij meerdere films zien en vertelde er het verhaal bij.
Het was een boeiende winteravondlezing met zomerse beelden waarbij de aanwezigen allerlei nieuwe aspecten van het vlinder- en libellenleven te zien kregen.

De winteravondlezing is geweest, Koning winter zal vast snel op bezoek komen. De Natuurgroep Kockengen wenst iedereen een voorspoedig 2014 toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *