Veel positieve geluiden over kerstmarkt bij Overdorp – “Dit hadden ze jaren eerder moeten doen”

Anders dan voorgaande jaren werd de kerstmarkt in Kockengen in en bij woon-zorgcentrum Overdorp gehouden. De markt werd door de winkeliersvereniging Kockengen samen met Zorggroep De vechtstreek georganiseerd. Belangstellenden konden binnen in De Ontmoeting profiteren van diverse aanbiedingen op de talrijke kramen. Daarnaast konden mensen zich binnen even warmen en genieten van een optreden van het nieuwe koor dat het dorp rijk is. Buiten was het culinaire kerstplein met onder meer warme chocolademelk, glühwein, oliebollen, pannenkoeken op een vuur gebakken en diverse warme snacks. Tevens waren er op het plein voor de ingang van Overdorp kramen met allerlei kerstartikelen. De bezoekers waren over het algemeen erg tevreden over de keuze van de nieuwe locatie. ‘Dit hadden ze jaren eerder moeten doen. Je kan je binnen lekker opwarmen, geweldig, ‘ zegt een bezoeker.

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *