Stichting De Mantelmeeuw Woerden ontvangt donatie van Multivac BV

Tim Hage van Multivac BV overhandigt
de cheque aan Mirjam Bijlenga,
directeur van Stichting De Mantelmeeuw

Stichting De Mantelmeeuw biedt hospice en vrijwillige terminale thuiszorg in Woerden.
Vrijwillige terminale thuiszorg is de zorg en ondersteuning voor mensen die gaan sterven maar ook voor hun naaste omgeving. De zorg en ondersteuning wordt verleend in de thuissituatie of in hospice De Mantelmeeuw. Die ondersteuning wordt gedaan door het inzetten van deskundig getrainde vrijwilligers.

Al sinds enkele jaren maakt het in Woerden gevestigde Multivac BV met de feestdagen geld over aan goede doelen. Multivac BV, gespecialiseerd in verpakkingsmachines, neemt hiermee zijn maatschappelijke verantwoording.

“Kerstkaarten zijn leuk maar belanden uiteindelijk bij het oud papier. In plaats daarvan sturen wij geen kerstkaarten naar onze klanten maar doneren wij die besparing aan een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor Stichting De Mantelmeeuw, eveneens uit Woerden”, aldus Tim Hage, de Managing Director.

“Multivac BV is een gezonde onderneming en deze donatie voelt goed, we weten dat het geld goed besteed wordt.” Verder, hoopt Tim Hage, dat ook andere bedrijven een voorbeeld aan ons nemen en op deze manier hun steentje bijdragen.
Eerdere jaren heeft Multivac BV gedoneerd aan stichting Doe Een Wens, KiKa en KWF kankerbestrijding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *