Meer energie voor mantelzorgers: Ochtend voor mantelzorgers 25 juni 2013

Ervaar wat een meer energie gevende leefstijl voor u kan betekenen en neem vrijblijvend deel aan deze gratis toegankelijke ochtend voor mantelzorgers. U zorgt voor een zieke partner, buurtgenoot of andere naaste. Deze zorgtaak vraagt veel van uw energie en tijd. De kans op overbelasting is groot en daarom is het belangrijk te weten hoe u uw energieniveau kunt verbeteren. Melanie Linssen-Meijer is huisarts en ook deels werkzaam in BLOEM Praktijk voor Leefstijlbegeleiding. Zij begeleidt samen met medewerkers van het Steunpunt Mantelzorg de bijeenkomst. U bent van harte welkom op 25 juni a.s. van 10.00 tot 11.30 uur (inloop vanaf 09.30 uur) bij Welzijn Stichtse Vecht, Vondelstraat 51, Maarssen. Tel. (0346) 290710 of mantelzorg@swmdmaarssen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *