Wendy en Martijn met TVOC op de Van Doornschool in Kockengen

Op 19 december was op De Van Doornschool in Kockengen The Voice Of Christmas. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé verschenen plotseling op het grote scherm en wensten in een videoboodschap de deelnemers veel succes met TVOC. Zij konden helaas niet lijfelijk aanwezig zijn, maar vonden het geweldig dat hun programma in een kerstversie werd uitgevoerd. Het werd een prachtige voorstelling met onverwachte optredens, met als coaches op de draaistoelen Maria en Jozef, een koning, een herder en een engel.

De Van Doornschool beleefde hiermee een primeur. Op de Open Dagen op 21 en 22 januari 2013 kunt u vanaf 09:00 uur meer te weten komen over TVOC, het gedegen onderwijsaanbod en certificering als VierKeerWijzer® school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *