Demonstratie Stars on Ice op IJsbaan Woerden

Drukte op de IJsbaan

Op zaterdag 22 en 29 december van 12.15 tot 12.45 uur geven wedstrijdschaatsers van Stars on Ice spectaculaire demonstraties op de Woerdense IJsbaan aan het Kerkplein. De schaatsers van Stars on Ice (in de leeftijd van 5 tot en met 19 jaar) laten zien hoe jonge rijders worden opgeleid tot wedstrijdschaatsers. Ze beginnen bij de krabbelklas als ze 3 of 4 jaar zijn. Wedstrijdrijders treden vervolgens in groepsnummers op met spectaculaire liften en sprongen, die speciaal voor dit optreden op de Woerdense IJsbaan zijn ingestudeerd.

De Woerdense IJsbaan, een initiatief van Rotary en Rotaract Woerden, is dagelijks geopend. Actuele openingstijden zijn te vinden op de website.

De ontwikkelingen bij de ijsbaan zijn te volgen op www.ijsbaanwoerden.nl, via twitter @IJsbaanWoerden en op de facebookpagina IJsbaanWoerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *