Coop Romijn Kockengen geheel vernieuwd

Na een flinke verbouwing heropende Coop Romijn in Kockengen op 12 december haar deuren. De supermarkt werd niet alleen in een nieuw jasje gestoken, maar ook flink uitgebreid. ‘In totaliteit hebben wij er tweehonderd vierkante meter winkelruimte bij gekregen, ‘vertelt eigenaar Ron Romijn. ‘Hiermee bieden we onze klanten een zeer complete winkel die van alle gemakken is voorzien.’

Het resultaat van de verbouwing is een compleet vernieuwde supermarkt. ‘Door de uitbreiding van ons vloeroppervlak kunnen we klanten op alle vlakken een uitgebreider assortiment bieden,’ vertelt Romijn. ‘De winkel is bovendien overzichtelijker geworden door een nieuwe indeling van de ruimte. De aankleding van de supermarkt in de vernieuwde huisstijl van Coop, maakt het plaatje af. Met nieuwe kleuren, een pakkend icoon, het &-teken en stoere kistletters zet Coop Romijn de toon.’

Complete supermarkt

Een andere toevoeging aan Coop Romijn is de slijterij. Romijn: ‘Onze klanten zijn erg blij met onze nieuwe slijterij. Nu kunnen ze echt voor al hun boodschappen in onze winkel terecht. In een dorp met 3.500 inwoners is dat best bijzonder.’ In de vernieuwde winkel blijft service een belangrijke pijler. ‘We bezorgen boodschappen thuis en beschikken over een leuke kinderhoek met een digitaal touch screen. Twee voorbeelden waarmee we laten zien dat we graag een stapje verder gaan voor onze klanten.’ Coop Romijn is op woensdag 12 december geopend. ‘We gaan er een paar dagen een feestje van maken,’ aldus Romijn. Met spectaculaire aanbiedingen en leuke activiteiten voor de kinderen, zoals een ballonnenclown woensdag en een poffertjeskraam zaterdag. In de aanloop naar kerst is er op woensdag 19 december bovendien een speciale moonlightshopping-avond. Ook hier kijken we erg naar uit.’

Tekst en foto Gijs Kleinveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *