IJsbaan Woerden geopend

Duizenden ballonnen de lucht in

Met het oplaten van duizenden kleurige ballonnen is vanmorgen de IJsbaan Woerden op het Kerkplein officieel geopend. De opening stond in het teken van straattheater en leuke acts, in samenwerking met het Straattheaterfestival Woerden.

Basisscholieren kunnen vanaf nu via hun school tijdens schooltijd gratis met de klas komen schaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan toegankelijk voor jong en oud. Er kunnen ook schaatsen gehuurd worden. Actuele openingstijden en het activiteitenprogramma van de IJsbaan, een initiatief van Rotary en Rotaract Woerden, zijn te vinden op de website, www.ijsbaanwoerden.nl. De ijsbaan is ook te volgen op twitter @IJsbaanWoerden en op de facebookpagina IJsbaanWoerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *