Schaatsclinics op IJsbaan Woerden

Lekker leren schaatsen

Op de Woerdense IJsbaan op het Kerkplein worden leuke schaatsclinics gegeven. De clinics zijn voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Gediplomeerde schaatstrainers van SHV Woerden geven in kleine groepjes op een speelse manier les. Er worden behendigheidsspelletjes gespeeld en leuke oefeningen gedaan om het schaatsen beter onder de knie te krijgen.

De clinics worden vooral gegeven op zaterdagen van 9.30 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. Alle data zijn te vinden op de website. Inschrijven (vol is vol!) kan 15 minuten voor aanvang van de les op de baan. Deelname aan de clinics is gratis; entree en schaatshuur kosten respectievelijk drie en twee euro.

De Woerdense IJsbaan, een initiatief van Rotary en Rotaract Woerden, is dagelijks geopend. Actuele openingstijden zijn te vinden op de website. Ook het programma op de ijsbaan is te volgen op www.ijsbaanwoerden.nl, via twitter @IJsbaanWoerden en op de facebookpagina IJsbaanWoerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *