Opening IJsbaan Woerden op 8 december

Schaatsplezier op het Kerkplein

Zaterdag 8 december om 11.00 gaat de IJsbaan Woerden op het Kerkplein officieel open. De opening van de ijsbaan staat in het teken van straattheater. Vanaf 10.15 uur lopen toneelspelers door het centrum die kinderen verlokken om mee te lopen richting de ijsbaan. Er worden ballonnen uitgedeeld. De kinderen worden uitgenodigd die ballonnen bij de ijsbaan allemaal tegelijk op te laten in een ballonnenwedstrijd, waarmee leuke prijzen te verdienen zijn.

Om 12.15 uur is er bij de ijsbaan opnieuw een optreden. Alle theateracts worden uitgevoerd in samenwerking met het Straattheaterfestival Woerden.

Basisscholieren zijn via hun school uitgenodigd om tijdens schooltijd gratis met de klas te komen schaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan, na betaling van drie euro, toegankelijk voor jong en oud. Er kunnen ook schaatsen gehuurd worden. Actuele openingstijden van de ijsbaan, een initiatief van Rotary en Rotaract Woerden, zijn te vinden op de website.

Het activiteitenprogramma op de ijsbaan is te vinden op de website www.ijsbaanwoerden.nl. De ijsbaan is ook te volgen op twitter @IJsbaanWoerden en op de facebookpagina IJsbaanWoerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *