Wie wordt Curlingkampioen van Woerden? – Nu aanmelden voor curlingcompetitie

Spanning en plezier tijdens de curlingcompetitie

Wie samen met een aantal vrienden of collega’s mee wil doen aan de Woerdense curlingcompetitie kan zich vanaf nu inschrijven. De curlingwedstrijden op de Woerdense ijsbaan aan het Kerkplein zijn al een paar jaar buitengewoon populair. Curling lijkt een beetje op jeu de boules maar wordt gespeeld op ijs. Er wordt geworpen met stenen die op fluitketels lijken. Aan het eind van een ronde (‘end’) moet een aantal stenen van het ene team dichter bij het midden van het huis (‘de dolly’) liggen dan de stenen van de tegenpartij.

De voorrondes zijn van 10 tot 27 december op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op woensdag 2 januari is de eerste halve finale, op donderdag 3 januari stijgt de spanning ten top tijdens de tweede halve finale en de Grande Finale. Gespeeld wordt van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur.

De kosten per deelnemend team (van vijf personen) bedragen €40,00 per avond. In dit bedrag zit een drankje inbegrepen.

Voor inlichtingen en het aanmelden van teams kan contact worden opgenomen met Egbert-Jan Riegen per mail op curling@woerdensewinterweken.nl

IJsbaan Woerden is een initiatief van de Woerdense Rotaryclubs en Rotaract. Alle activiteiten op de ijsbaan zijn te volgen op de website www.ijsbaanwoerden.nl, via twitter en facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *