Opnieuw ijsbaan in Woerden

Schaatsplezier voor jong en oud (foto Daniëlle Verweij)

Deze winter kan er opnieuw geschaatst worden in Woerden. Dankzij de sponsoren komt er definitief weer een ijsbaan van echt ijs in het stadscentrum. Ook dit jaar krijgt de ijsbaan weer een plek op het in winterse sferen gebrachte Kerkplein bij De Pompier. De baan is voor het eerst open op zaterdag 8 december en sluit op zondag 6 januari. Talloze bedrijven in Woerden sponsoren de ijsbaan, die voor organisatie en bemanning leunt op een enthousiaste groep vrijwilligers en scholieren die er hun maatschappelijke stage vervullen.

Er staat op de ijsbaan weer van alles op het programma, van discoschaatsen en allerlei leuke schaats&eet-arrangementen tot de populaire curlingwedstrijden die bijna elke avond worden gehouden.

Doel van de Woerdense Rotaryclubs en Rotaract (de organisatoren van het evenement) is de Woerdense jeugd t/m 12 jaar een aantal uren ijsplezier te bezorgen. De basisscholen worden uitgenodigd om tijdens schooltijden gratis met hun klassen te komen schaatsen. Buiten de schooltijden is de ijsbaan, na betaling van een bescheiden entreebedrag, toegankelijk voor jong en oud.

De ontwikkelingen bij de ijsbaan zijn te volgen op de website www.ijsbaanwoerden.nl, via twitter @IJsbaanWoerden en op de facebookpagina IJsbaanWoerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *