Dag van de Mantelzorg op 10 november

Mantelzorgers hebben dagelijks de intensieve zorg voor een ander. Daarvoor verdienen zij alle lof. De Dag van de Mantelzorg die jaarlijks op 10 november plaatsvindt, is bedoeld om mantelzorgers te bedanken voor hun inzet. Dit jaar hebben we voor alle mantelzorgers in de Stichtse Vecht een ontspannend aanbod.

U bent van harte welkom om mee te doen aan een muzikale middag. In deze energieopwekkende middag gaat het vooral om luchtigheid, expressie en plezier. U kunt meedoen aan een workshop zingen, we doen speelse oefeningen, ademhalingstechniekjes (ook goed voor het slapengaan) en zingen natuurlijk echte liederen samen. Tot slot zelfs een kort optreden met de koorleden van De Vechtse Parels. De middag wordt verder opgevrolijkt met thee en lekkers, een drankje en een hapje. Leerlingen van de Rientjesmavo helpen mee en de vertrouwde vrijwillige gastvrouwen zijn aanwezig om het u naar de zin te maken. Gun uzelf deze ontspannende middag. Toegang is gratis. Neem gezellig iemand mee, bij voorkeur een andere mantelzorger. Deze dag wordt door de welzijnsorganisaties Stichting Tympaan en SWMD Maarssen georganiseerd.

Datum/tijd: zaterdag 10 november 2012 van 14.00 tot 15.45 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Locatie: De Vondel, SWMD Maarssen, Vondelstraat 51, Maarssen

Graag vooraf aanmelden, uiterlijk 5 november a.s. o.v.v. uw naam, telefoonnr. of e-mailadres via telefoon (0346) 290710 of e-mail mantelzorg@swmdmaarssen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *