Willem Nijholt bezoekt RTV Stichtse Vecht

Foto: Govert Roos

Eén van Nederlands meest veelzijdige artiesten is wel Willem Nijholt: Acteur, zanger, musicalster, danser, schrijver, leraar en begeleider. Willem Nijholt is op alle vlakken en genres in zijn vakgebied thuis.

Op zondag 4 november is Willem Nijholt te gast in het cultuur en theaterprogramma Haal het doek maar op. Samensteller en presentator Ben Querido gaat met Nijholt in gesprek en staat stil bij de indrukwekkende carrière van meer dan 50 jaar op de planken staan. Willem Nijholt vertelt over z’n samenwerking met Wim Sonneveld, de musicals waarin hij allemaal gestaan heeft en natuurlijk de serie “Op zoek naar” Een groot gedeelte van de muziek is door Willem Nijholt zelf samengesteld. Mis het niet op zondag 4 november tussen 21.00 en 23.00 uur!

RTV Stichtse Vecht is in de ether te ontvangen via de frequenties 105,3FM en 106FM. Via de analoge (Ziggo) kabel op 101,9FM en Digitaal op radiokanaal 784. Het digitale radiokanaal is binnen een groot Ziggo gebied in de provincie te beluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *