Gratis workshop voor mantelzorgers en zorgvrijwilligers

Hoe zorg ik voor mezelf zonder de ander tekort te doen?
Gratis workshop voor mantelzorgers en zorgvrijwilligers

Op dinsdagochtend 23 oktober a.s. biedt SWMD Maarssen i.s.m. Indigo een gratis workshop aan voor mantelzorgers en zorgvrijwilligers. Voor anderen zorgen geeft de één veel energie en kost de ander energie. Mensen die voor anderen intensief zorgen, vergeten vaak hun eigen batterij op te laden. Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om de zorg voor anderen vol te kunnen houden, maar veel mensen vinden dit lastig. Hoe laad je weer op zonder schuldgevoel? Hoe zorg je voor jezelf zonder de ander te kwetsen? Mantelzorgers voelen zich soms zwaar belast omdat zij dagelijks intensief en langdurig zorgen voor een zieke partner of andere naaste. De workshop is bedoeld om deze groep mensen steun en tips te geven. Ervaren trainers leiden de bijeenkomsten in goede banen.

U bent van harte welkom op de bijeenkomst voor mantelzorgers en zorgvrijwilligers van 10.00 tot 11.30 uur (inloop met koffie vanaf 09.30 uur) bij SWMD Maarssen, Vondelstraat 51, Maarssen. Inlichtingen bij het Steunpunt Mantelzorg van SWMD Maarssen, 0346-290710 of mantelzorg@swmdmaarssen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *