Informatiebijeenkomst preventie woninginbraak

De criminaliteitcijfers in de gemeente Stichtse Vecht zijn het afgelopen jaar gedaald ten opzichte van het jaar ervoor. Helaas is het aantal woninginbraken flink gestegen. Een woninginbraak heeft veel impact op de slachtoffers en samen met politie en woningcorporaties zet de gemeente zich in voor het terugdringen van het aantal woninginbraken. Als onderdeel van de aanpak organiseert de gemeente informatiebijeenkomsten, gericht op preventie van woninginbraken. De bijeenkomst in Kockengen is gepland op maandagavond 18 juni.
Een ex-inbreker (Evert Jansen) heeft voorafgaand aan de avond de buurt verkend en geeft concrete beveiligingstips. Gemeente, politie, woningcorporaties en gecertificeerde aannemers zijn aanwezig om na afloop uw vragen te beantwoorden. Het programma van de avond ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
Tijd
Programma
19.30 uur
Inloop bezoekers
19.45 uur
Welkom en inleiding van de avond
19.50 uur
Presentatie van ex-inbreker Evert Jansen
21.10 uur
Interactie met bewonersorganisatie; mogelijkheid voor aanwezigen tot het stellen van vragen aan de aanwezige veiligheidspartners
21.45 uur
Einde bijeenkomst
U bent van harte welkom op deze informatie-bijeenkomst in Dorpshuis het Lokaal (Heicop 24c, Kockengen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *