Vergeetachtig?De dementieconsulent geeft antwoord op al uw vragen
Informatiecafé Breukelen 3 april 2012

Wordt u vergeetachtig? Heeft u het idee dat uw partner zich anders gaat gedragen? Heeft u het gevoel dat er iets aan de hand is, maar weet u niet precies wat, dan is er sprake van het ‘niet pluis’-gevoel. De dementieconsulent is aanspreekpunt voor al uw vragen. 

De zorg thuis voor iemand met een (beginnende) dementie is zwaar. Emotioneel, geestelijk en praktisch wordt veel van de omgeving gevraagd. De consulent is vertrouwenspersoon, adviseur en pleitbezorger tijdens het hele zorgproces in de thuissituatie. Zij zet zich in voor de oudere met dementie en begeleidt de mantelzorgers in de thuissituatie. De dementieconsulent werkt nauw samen met de huisartsen, thuiszorg en de ouderenadviseur van Tympaan. U kunt kosteloos gebruik maken van deze dienst.
Corlien Klijnsma is dementieconsulent voor de regio vanuit Ketenzorg Dementie West Utrecht. Zij is gastspreker tijdens het Informatiecafé op dinsdagavond 3 april a.s. van 19.30 tot 21.00 uur, Pr. Beatrixstraat 9a, Breukelen. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft. U ontmoet andere mensen en zorgprofessionals waarmee u op ongedwongen wijze kunt praten of uw ervaringen kunt delen. Voor meer informatie of vragen over vervoer kunt u bellen met Steunpunt Mantelzorg van Tympaan, mob 06–45103660. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *