’t Kockenest 35 jaar

Dit jaar bestaat ’t Kockenest 35 jaar. Om dit te vieren was er vandaag een echte circusvoorstelling. De hele ochtend was er door ouders en kinderen geoefend onder begeleiding van Circus Tadaa. Vanaf 2 uur konden de leerlingen hun kunsten vertonen. Goochelaars, Fietsers op 1 wiel, trapeze, evenwichtskoord, jongleurs er was van alles te zien.
Het schoolplein stond vol met ouders, opa’s en oma’s en de docenten, zij genoten van de halsbrekende toeren en ademstokkende goocheltrucs. Bij een van de leerlingen werd zonder pardon haar hoofd een aantal keer rond gedraaid op haar romp, zij schreeuwde het uit van de pijn. Gelukkig werd aan het einde van de act haar hoofd weer goed gezet. De docenten hadden de avond ervoor al kunnen ruiken aan het circusleven onder leiding van Circus Tadaa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *