Vogelshow De Rietgors Kockengen

Dit jaar organiseert Vogelvereniging De Rietgors haar 45-ste tentoonstelling in het Irenegebouw, Wagendijk 43, Kockengen. Vanaf donderdag 8 nov. t/m zaterdag 10 november zijn zo’n 200 vogels te bezichtigen, waaronder kleurkanaries, tropen , parkieten en vele andere soorten vogels. Deze tentoonstelling is vrij toegankelijk voor een ieder die van vogels houdt, ze zelf misschien kweekt, hen die voor de gezelligheid komen kijken of die met één van de vele prijzen uit onze Tombola en Rad van Avontuur naar huis toe willen gaan. Dit jaar worden er voor de jeugd gratis ronden Rad van Avontuur gedraaid op vrijdag 9 november vanaf 18:30 uur en zullen om 19:00 uur de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend worden gemaakt.

Voor hen die opzoek zijn naar kweekvogels of zomaar een vogel voor in een kooitje is er een verkoopklasse aanwezig. Voor diegene die geïnteresseerd is in de vogelsport verstrekt het aanwezige bestuur gaarne inlichtingen over de vereniging.

Openingstijden: 8 november: 19:30 – 22:00 , 9 november: 15:00 – 22:00, 10 november: 10:00 – 16:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *