Nieuwe tenues voor mannen Cratos H1

Onlangs zijn de mannen van het eerste herenteam van Cratos geheel in het nieuw gestoken. De spelers uit Kockengen ontvingen van Bunnik Groep uit Nieuwerbrug nieuwe shirts en trainingspakken.

Bunnik Groep is al enige jaren werkzaam in Kockengen voor het project Kockengen Waterproof. ‘Enige tijd geleden zijn wij door een bewoner waar wij voor de deur aan het werk waren benaderd of wij de volleybalvereniging zouden willen sponsoren. Dit vonden wij een goed plan. Zodoende sponsoren wij de komende twee jaar Cratos Heren 1 met shirts en trainingspakken.
Op deze manier is de Bunnik Groep ook lokaal betrokken, naast Koetstock dat wij ook een warm hart toedragen.

De mannen van Cratos spelen dit seizoen eerste klasse en zijn de competitie met een 2–3 overwinning gestart uit in Woerden tegen VTC Woerden 2. Vervolgens werd er thuis met 0-4 van VCV 3 verloren en afgelopen week werd Irene 2 in een thuiswedstrijd met 3-1 verslagen.

Op de foto: Steven van Selm, Danny Spithoven, Erwin Rintjesma, Jeffrey Gels, Henk Versloot, Hendrik Jan van der Leeden, Jeroen Meiburg, Jeroen van Schaik, Bart Nab, Erik Sloesarwij, trainer/coach Peter de Wit en de sponsors. Niet aanwezig Robert Franke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *