Bruispaar Baars Giesbers 60 jaar getrouwd

Het bruidspaar Theo Baars en Trees Baars-Giesbers kreeg donderdagmorgen 11 oktober bezoek van locoburgemeester Jeroen Willem Klomps, die namens de gemeente Stichtse Vecht een fleurige bos bloemen meebracht voor het diamanten bruidspaar.

De familie van Trees Giesbers kwam uit Limburg. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het gezin Giesbers naar Kockengen geëvacueerd. De oudste zus bleef hangen in Kockengen en zo heeft Theo Baars zijn vrouw ontmoet. Theo en Trees beiden zijn 86 jaar en redelijk gezond. Het bruidspaar kreeg 2 kinderen waarvan de jongste helaas is overleden. Ze hebben 3 kleindochters en een achterkleinkind.

Het bruidspaar is altijd erg sportief geweest: Trees heeft 42 keer met de zwemvierdaagse mee gezwommen en gaat nog steeds vrij regelmatig naar het zwembad. Ook hebben ze beiden 17 jaar aan de fietsvierdaagse deelgenomen en deden ze regelmatig mee aan fietstochten in heel Nederland. Zelfs de favoriete televisieprogramma’s van het bruidspaar hebben met sport te maken. Trees is dol op voetbal en Theo houdt van bokswedstrijden.

Trees Baars-Giesbers is al 34 jaar vrijwilligster in Woon-zorgcentrum Overdorp in Kockengen. Ze doet daar allelei dingen om het leven van de bewoners te veraangenamen, zoals koffie schenken, spelletjes doen en broodmaaltijden verzorgen. Foto: Alie Boele.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *