Vrijdag 22 december: Kockengen Christmas Fair

Je geniet van de versierde straten. De kerstboom is direct na sinterklaasavond al opgetuigd. Je stemt dagelijks af op Sky Radio. In de auto zing je uit volle borst mee met ‘Driving Home for Christmas’ en ‘Let it Snow’. Herkenbaar? Begin vrijdag 22 december het kerstweekend in stijl op de Kockengen Christmas Fair!

De organisatie van de Kockengen Christmas Fair heeft het plan opgevat om de kerstmarkt in Kockengen nieuw leven in te blazen. Het ESDO-terrein wordt volledig in kerstsferen gebracht. Kom vrijdag 22 december vanaf 18:00 uur genieten van een diversiteit aan kramen. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd met o.a. een winter BBQ en wijnproeverij. Ook kun je genieten van de muziek van Vet Vocaal en het Kockengens Blazersensemble. Natuurlijk worden de kids ook niet vergeten. Wat dacht je van het springkasteel en marshmallows roosteren? De markt is open van 18:00 tot 22:00 uur. Na tienen gaan we binnen nog even verder met de Christmas Karaoke! Entree geheel gratis. Locatie: ESDO-terrein, Sportweg 6, gewoon in Kockengen.

Ga voor een overzicht van alle kramen en activiteiten naar:www.facebook.com/kockengenchristmasfair.

De Kockengen Christmas Fair wordt mede mogelijk gemaakt door: A.J. van Zutphen, Romijn COOP, Boerderij Hazenveld, Aroy Catering, Pedicuresalon Hetty, Witteman Asbestonderzoek, Slagerij Langelaar, Kranenburg Heiwerken, Thika Travel, Partytentverhuur Kockengen, Henriët’s Kapsalon, Bouwbedrijf van Engen, Ontdek de Boerennatuur, Peuterspeelzaal Spelen op de Kaai, Sjatoo wijn & fijn, Viamontage, Adrie de Lange, en Dijkers Bouwbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *