Diplomazwemmen De Koet 2017

Traditiegetrouw werd het zwemseizoen 2017 zaterdag 16 september afgesloten met het diplomazwemmen. De vrijwilligers sloten af met een hapje, het befaamde Chinese buffet, en een drankje en enkele vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. De afgetreden bestuursleden Joost Winnubst en Marcel Manshanden kregen het Koetcompliment. Zondag was de Hondenplons echt de laatste activiteit.


 

A-diplomaSasja Huizer, Meike Cazant, Jorieke Oosterom, Evin de Boer, Luuk Cazant, Jessii Stam, Heidi Smit, Hein den Boer, Joël Seeleman, Robin Westerhof, Julian van Engen en Elize Buts. B-diploma: Mijnske Boonzaaijer, Jip de Goey, Corrinda van den Bosch, Mathanja Vonk, Lynna Merembe, Mijnske Boonzaaijer, Charlotte Elzinga, Gerliene Verduijn, Debora van den Bosch, Joëlle Vonk, Anna Zaadstra, Nick van der Greft, Pieter Boonzaaijer, Rosanne van Lindenberg, Rens Koekoek, Kelvin Hozee, Sammy Struijk, Joan Barreveld, Gerben van Herk, Taeke Verbrugge, Ilse van der Laan, David de Knikker, Julian Muijs en Mariëlle Jongma. C-diploma: Fabienne van der Rijst, Milla Bosman, Jonne Veldhorst, Loes Hesselink, Felix Baeten, Guusje van Vliet, Luigi Italiano, Yulian Verleun, Jaime Verleun, Laura Verhoef, Maarten van Dam, Juliette Baeten, Olaf Bosscher, Enrico Italiano, Thomas Barreveld, Matthias Barreveld, Martijn Fokker, Tirsa Velthuis, Fien Versloot, Vera Smit, Guus de Hoop, Jaimee Elsendoorn en Louise Veldhuizen. Zwemvaardigheid 1: Judith Zaadstra, Sabine van Vliet, Lieke Boonzaaijer, Rens de Hoop, Lucas Gielen, Luuk van Kesteren, Ilona Gentenaar, Saar Bakkum en Froukje Vink. Zwemvaardigheid 2: Feline Struijk, Vigo de Jong, Jaap van Asselt, Daniël van Dam, Jelte van Merkerk en Lisanne Cazant. Zwemvaardigheid 3: Elise Breedveld, Liv Kool, Iris den Boer en Coen Oudshoorn. Snorkelen: Nathan van de Leeden, Thijs de Gooijer, Britta de Jong, Liv Kool, Rosalie van Vliet en Coen Oudshoorn. Survival: Suzanne Oudshoorn, Alexa Verzijl, Vera Verzijl, Thijs de Gooijer, Lotte Winnubst, Luca de Jong, Britta de Jong, Ellen Oudshoorn, Eva Huizer, Ryanne Noordzij, Suzanne de Lange, Anna de Leeuw en Elina Romijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *