Coop Romijn en klanten in actie voor leukere schoolpleinen

doekoe-2Bcoop-2

De Doekoe-spaaractie gaat van start! Tijdens de actie, die Coop Supermarkten samen met Unilever, Arla Foods en de Johan Cruyff Foundation organiseert, kunnen klanten van Coop Romijnsparen voor sport- en spelmaterialen voor scholen uit de buurt. De Doekoe-actie wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en belooft opnieuw een groot succes te worden. In Kockengen nemen 2 scholen deel aan de actie.

Tijdens de Doekoe-actie ontvangen klanten van Coop bij aankoop van geselecteerde producten van Unilever en Arla Foods zogenaamde Doekoe-munten. Deze munten kunnen zij doneren aan scholen uit de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Ron Romijn, Coop Romijn: “Met de Doekoe-actie stimuleren we kinderen om meer te bewegen én tonen we onze betrokkenheid bij scholen in de omgeving van onze winkel. Een prachtig doel!”
coop-2Bromijn-2
Touwtjespringen
De Doekoe-actie stimuleert kinderen om meer buiten te spelen. Klanten kunnen daarom voordelig een speciaal springtouw in de winkel kopen. Ron Romijn: “We hopen van touwtjespringen opnieuw een hype te maken, daarom ontvangen alle deelnemende scholen ook een 6 meter lang springtouw. Zo stimuleren we ook de leerlingen om te gaan touwtjespringen!”
Vijf Schoolplein14’s
Een bijzonder onderdeel van de Doekoe-actie is de actie ‘Win een
Coop-logo-150px-2 Schoolplein14’.
Deelnemende scholen worden uitgedaagd om hun leukste, creatiefste en gekste springtouwfilmpje op te sturen. Zij maken zo kans op een Schoolplein14, een kleurrijke schoolpleincoating die uitdaagt om te spelen en sporten. In totaal winnen vijf scholen een Schoolplein14. Schoolplein14 in een initiatief van de Johan Cruyff Foundation.
De actie loopt van maandag 3 oktober tot en met zondag 13 november 2016.

 

Voor meer informatie: www.coop.nl/doekoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *