6 oktober: ‘Op de koffie bij PAUW’

PAUW Bedrijven viert dit jaar 60 jaar PAUW. Vanwege ons jubileum zetten wij op donderdag 6 oktober onze deuren open en is iedereen welkom op een van onze werklocaties voor een kop koffie. Maak nader kennis met ons en onze collega’s, ontmoet oud-collega’s en kom de werkplek van uw familie-lid, vriend of bekende eens bekijken.
U bent welkom voor een kop koffie en iets lekkers op donderdag 6 oktober bij onze PAUW-locaties:
Op-2Bde-2Bkoffie-2Bbij-2BPauw-2
– Baden Powellweg 6, IJsselstein: 10.00 uur tot 12.00 uur
– De Corridor 8, Breukelen: 10.00 uur tot 12.00 uur
– Merwedeweg 4a (Groen), Breukelen: 10.00 uur tot 12.00 uur
– Linnaeusweg 21 (Schoonmaak), IJsselstein: 13.00 uur tot 15.00 uur
– Constructieweg 66 (Kringkoop), Mijdrecht: 10.00 uur tot 12.00 uur
Komt u ook bij ons op de koffie?
60 jaar PAUW Bedrijven

pauw-2B60-2Bjaar-2Blogo-2

Al 60 jaar zet PAUW zich in voor de arbeidsparticipatie van mensen die het niet op eigen kracht redden in de samenleving. PAUW vormt de schakel tussen mens en bedrijfsleven en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van inwoners naar werk. ‘Dát wordt een van de grootste uitdagingen in de komende tijd, dat iedereen mee kan blijven doen’,aldus Els Uijting, algemeen directeur. PAUW is een flexibele organisatie die maatwerk levert en anticipeert op de tijdsgeest waardoor het bedrijf zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld van een sociaal werkvoorzieningsschap tot sociaal ondernemer. Deze flexibiliteit in de afgelopen 60 jaar is het fundament voor de toekomst.

Meer informatie over 60 jaar PAUW vindt u op www.pauwbedrijven.nl/60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *