Woonzorgcentrum Overdorp in Kockengen heeft nu ook een bewegingstrainer

Zoals eerder in gebruik in Woonzorgcentrum de Aa te Breukelen heeft Overdorp nu ook een bewegingstrainer.  Om na te gaan of voor het veel kleinere zorgcentrum Overdorp ook belangstelling is voor zo’n trainer, werd voor een aantal maanden een trainer gehuurd. Toen bleek dat er belangstelling voor was,  dat er voldoende gebruik van gemaakt zou worden en vrijwilligers voor de begeleiding beschikbaar zijn, werd tot de aanschaf overgegaan.  De trainer werd gekocht door Stichting Vrienden van Overdorp en is op 14 april aan Woonzorgcentrum Overdorp overgedragen.

 De personen die gebruik maken van de bewegingstrainer worden begeleid door vrijwilligers. Te zien is de zorgvuldige begeleiding door de vrijwilligers. Voorlopig zijn de vaste trainingsuren gepland op donderdagmorgen. De bewegingstrainer is ook beschikbaar voor belangstellenden uit het dorp; iedereen is dus welkom. Bij de overdracht was er nog een gezellig samenzijn onder genot van koffie en een gebakje .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *