Donderdag 5 mei: Gerard Vianen Classic

Op donderdag 5 mei 2016 vindt de eerste editie plaats van de Gerard Vianen Classic. Een wielertocht ter ere van de overleden sportheld Gerard Vianen die dwars door het groene hart voert. De start en finish is op de Sportweg in Kockengen. Om 09.00 uur zal Theo de Rooij, oud-wielrenner en vriend van Gerard, de deelnemers toespreken, waarna Gerard’s kleinzoon Merijn Struijk het officiële startschot zal lossen. De opbrengsten van de Gerard Vianen Classic gaan naar een goed doel. In 2016 is, in overleg met de familie Vianen, gekozen voor de Daniël den Hoed Stichting. De WTC Woerden doet mee aan “Tour for Life” en fiets zo geld bij elkaar voor deze stichting. Wij zullen de opbrengsten samenvoegen.

 De voorinschrijving van de Gerard Vianen Classic is inmiddels gesloten. Inschrijven kan ook op de dag zelf, 5 mei, tussen 08.00 en 11.00 uur. De deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, 60 of 100 kilometer. Berichtgevingen over de Gerard Vianen Classic vindt u op deze website en de Facebookpagina.

Gerard Vianen is onze sportheld en was een hele goede wielrenner. Op de pagina Gerard Vianen vindt u de verhalen, mediaberichten en foto’s over deze bijzondere sportman.
De Gerard Vianen Classic wordt georganiseerd door Laatste bus naar Kockengen (LbnK) in samenwerking met WTC Woerden.

Bron: LbnK/Gerard Vianen Classic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *