Liedjes van Annie M.G. Schmidt bij Vrienden van Overdorp

De traditionele donateursavond van de Vrienden van Overdorp is vrijdag 11 maart in zaal de ontmoeting in Overdorp gehouden voor bewoners, donateurs en vrijwilligers. Tijdens de avond werden de aanwezigen geïnformeerd over wat het bestuur van de Vrienden van Overdorp het afgelopen jaar met de donateursgelden heeft kunnen doen.
Zo werden er bloemen en planten verzorgd, werd er door een koor opgetreden, is er een wasbak voor de kapster aangeschaft, waren er kerstattenties, en is er een bewegingstrainer beschikbaar. De avond werd opgeluisterd door het muziekgezelschap Franje dat liedjes van Annie M.G. Schmidt ten gehore bracht.


De belangstellenden konden meezingen met liedjes als: zeur niet, onder moeders paraplu, op een mooie Pinksterdag, ja zuster, nee zuster en wat voor weer zou het zijn in Den Haag.

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *