De Wegwijzer wint 35ste editie basisscholentoernooi WIK

Bijna twee generaties lang wordt het jaarlijkse basisscholentoernooi door tafeltennisvereniging WIK met passie georganiseerd. Organisator Ronald Verleun en zijn charmante assistente Vita Bon mochten 43 prijzen verdelen, waarvan de enorme wisselbeker opnieuw mee mocht naar De Wegwijzer.

 
In de voorronde werd per school gestreden voor een plaats in de finale. Daarna werden de deelnemers en publiek getrakteerd op een tafeltennisshow door meerdere topspelers. Eredivisiespeelster en tweevoudig Nederlands Studenten Kampioen Yacintha de Hoop maakte haar debuut in Kockengen. Samen met Tim van der Leeden en Nick van Dijk verzorgde zij een showtraining onder leiding van jeugdtrainer Henry van der Leeden. Het attractieve evenement werd mogelijk gemaakt door Gemeente Stichtse Vecht, Partytentverhuur Kockengen, Zaal Irene en de Rabobank.

Prijswinnaars:
Groep 4: Judith Zaadstra(1e), Joost Fokker(2e), Jason Scholtens(3e).
Groep 5: Rens Griffioen(1e), William van Oosterom(2e), Joas van Eck(3e).
Groep 6: Ramon van Eck(1e), Maaike van Rijn(2e), Matthijs van Eckeveld(3e).
Groep 7: Coen van Asselt(1e), Koen Hoogendoorn(2e), Jorian van Eckeveld(3e).
Groep 8: Jens Boekel(1e), Thijs Boele(2e), Ivar de Lange(3e).
Meisjes middenbouw: Ilse Warner(1e), Jana Verbrugge(2e), Anne van Dam(3e).
Meisjes bovenbouw: Chantal Fokker(1e), Merel van Eck (2e), Esmee Boekeloo.

Op foto: V.l.n.r. Ronald Verleun, Henry en Tim van der Leeden, Jacintha de Hoop, Ruud Kwakkenbos en Vita Bon. Voor meer foto’s zie www.wiksite.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *