Werkdag bij Natuurgroep Kockengen

Informatie Werkdag zaterdag 13 februari 2016 
We verzamelen zaterdag 13 februari 2016 om 9.00u ter hoogte van Wagendijk 7, daar worden de materialen en deelnemers over gevaren met een roeiboot. Langs de Wagendijk is geen plaats om auto’s te parkeren, kom zo veel mogelijk op de fiets. Fietsen mogen we parkeren langs het landpad tussen Wagendijk 6 en Wagendijk 7. Eventuele auto’s kunnen geparkeerd worden aan het eind van dit pad op het erf van Wagendijk 6. Doe dit zodanig dat je het pad niet blokkeert voor andere gebruikers. We gaan wilgen knotten, knotten van 3 – 4 jaar oud, zie kaartje. De werkdag begint om 9.00u en loopt door tot uiterlijk 14.00u. Een gedeelte van de dag meewerken is ook mogelijk. Zorg zelf voor warme kleding die vuil mag worden, waterdichte schoenen of laarzen, een lunchpakket en drinken. Houd er rekening mee dat het rietland hier zeer drassig is! We nemen wel een aantal steigerplanken mee, maar kunnen daar niet de hele werkplek mee voorzien. Draag waterdichte werkschoenen of laarzen, gewone (sport-)schoenen zijn hier geen optie!


De NGK zorgt voor koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens de lunch. ATTENTIE: Vanwege de onoverzichtelijkheid (hoog riet) en onbetrouwbaarheid van het terrein (moeras, vele sloten) mogen kinderen jonger dan 12 jaar slechts aan de werkdag deelnemen als zij door een volwassene worden begeleidt. Voor opgave, vragen of informatie kun je contact opnemen met Ben van der Horst: ben.van.de.horst@natuurgroepkockengen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *