Willem met de waterpomptang vier avonden groot succes

Op Vrijdag 29 en zaterdag 30 januari en vrijdag 05 en zaterdag 06 februari werd bij de CPJ Kockengen het jaarfeest gehouden. Traditiegetrouw werd er vier avonden een toneelstuk opgevoerd in het verenigingsgebouw Irene. Ditmaal het stuk Willem met de waterpomptang.

 Job Klein is boekhouder bij de firma Wubkes en Co en al jaren overtuigd vrijgezel. Tegen zijn wil nodigt zijn zus Rita haar vriendin Karin, die waterschade heeft, om tijdelijk bij Job te komen wonen. Precies op dat moment besluit Maria, de huisbaas, om ook de woning van Job te renoveren, waar ze nogal opmerkelijke vaklui voor heeft ingehuurd. Als Job dan ook nog eens wordt overgeslagen bij een promotie op zijn werk, is de ellende compleet. Op de hulp van vriend Jan, die een midlifecrisis doormaakt, hoeft Job niet te rekenen. De werklui in huis lijken hun diploma bij een pakje boter te hebben gekregen en de postbode is van z’n lotje getikt. Of de borrels van huisbaas Maria helpen was de vraag. Toch bloeide er iets moois op voor Job en Karin en ook voor Jan en Rita.


Rolverdeling: Job Klein – William Immink, Rita Klein – Nicolien van der Horst, Jan Kort – Marinus Boekelo, Karin Liefjes – Jerny van Ginderen, Willem Scheef – Tim Kool (debutant), Peter Krom – Wilco Ruijter (debutant), Hanneke Haai – Alize van Zutphen, Barbara Baai – Judith van de Maarl, Maria Smit – Marlies de Haan, postbode – mystery guest, Souffleur – Vincent de Boer, Regisseur – Elisabeth Kroon.
Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *