Avonturentocht IJsclub IJsvermaak fantastisch evenement

Op vrijdagavond 5 februari was er bij de IJsclub Kockengen voor het tweede jaar een Avon(d/t)uren Wandeltocht. Start en finish waren bij De Koet.
Liefst 270 deelnemers waren op de wandeltocht afgekomen. Onder de deelnemers bevonden zich 65 kinderen van de 85 jeugdschaatsers van de IJsclub Kockengen. De deelnemers vonden het fantastisch. Banjeren door het rietland en modderige weilanden. Heerlijk in de polder in het donker even stempelen bij de molen van Kockengen en bij terugkomst in het zwembad een

glühweintje.
Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

De organisatie bracht veel werk met zich mee. Vrijwilligers van de club zijn er bijna twee weken druk mee geweest. De stempelposten moesten worden voorbereid, pontons en bruggen moesten worden geplaatst. Vrijdag zijn de vrijwilligers de hele dat in touw geweest met lichtjes uitzetten en stempelposten van koek en zopie voorzien. Door een behoorlijke wind gingen er veel lichtjes uit. De deelnemers en ook de organisatie kijken al weer uit naar volgend jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *