Toneelstuk ‘Willem met de waterpomptang bij de CPJ Kockengen

Nog twee voorstellingen op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari.

Toneelstuk Willem met de waterpomptang op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari en vrijdag 05 en zaterdag 06 februari bij de CPJ in Kockengen. Traditiegetrouw wordt het jaarfeest van de CPJ in het verenigingsgebouw Irene, Wagendijk 43 gehouden. De eerste twee avonden 29 en 30 januari waren een groot succes. Zaterdag 6 februari is uitverkocht, maar voor vrijdagavond 5 februari zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Mark van Middelkoop tel. 0615461882 per email: cpjkockengen@gmail.com of bij autobedrijf Verhoek Kerkweg 34. Aanvang: 20.00 uur, zaal open: 19.15 uur. Na de laatste voorstelling volgen er op kockengen.net en op facebook kockengennet nieuws meer foto’s en een verslag.

Foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *