Zaterdag 3 oktober: Concert Kockengens Blazers Ensemble Toetert een leeuw?

Zaterdag 3 oktober: Concert Kockengens Blazers Ensemble Toetert een leeuw?


Het Kockengens Blazers Ensemble (KBE) geeft zaterdag 3 oktober een concert dat in het teken staat van dierendag. Speciaal voor kinderen, die hun dierenknuffel mee mogen nemen. Toetert een leeuw, loeit een koe, maakt een schildpad muziek en kangoeroes? Het belooft een vrolijk, leuk en leerzaam concert te worden. Alle dieren komen in muzikale vorm voorbij. Uiteraard zijn ouders, opa’s en oma’s, buren, vrienden en andere belangstellenden ook welkom. Zaterdag 3 oktober op de boerderij van de familie Segers, Wagendijk 1 in Kockengen. Aanvang 10.30 uur tot ongeveer 12.00 uur. Zaal open 10.15 uur. De entree is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *