Koetcompliment voor Bertus Verhoek en Olaf van der Schaar

Op de traditionele ‘Vrienden van de Koet’ avond, waar vrijwilligers en sponsors genieten van een overheerlijk buffet, gesponsord door een ondernemer uit het dorp, werden door voorzitter Joost Winnubst de winnaars van het ‘Koetcompliment’ bekend gemaakt. Ditmaal werden de vrijwilligers Bertus Verhoek en Olaf van der Schaar in het zonnetje gezet. Voor beide vrijwilliger was er een bos bloemen en een certificaat.


‘Al net zo lang als De Koet zelfstandig is zorgt Bertus Verhoek voor een trouwe schare financieel ondersteuners. Ruim 220 donateurs worden door hem op een persoonlijke manier aangeschreven en hij brengt de brieven zelf langs. Jaar in jaar uit. Voor zover wij hebben kunnen nagaan is daar in al die jaren zó’n groot bedrag mee opgehaald dat ik dat hier niet noem. Ook bij de Total Power Point actie die De Koet het nodige oplevert is hij zeer nauw betrokken. Het initiatief en de vanzelfsprekendheid waarmee hij dit allemaal doet is een groot Koetcompliment waard, aldus de voorzitter.
‘We hebben ook een heel trouwe bezoeker die niet zwemt, maar daarvoor wel van onschatbare waarde is. Sinds hij drie jaar geleden zijn taak op zich nam hebben we nooit meer echte problemen gehad met de kwaliteit van het water. Ons waterhoofd is zeker niet tevreden met een zesje, en dat zijn wij volledig met hem eens. Vanochtend kreeg ik in mijn mail nog de laatste testresultaten van dit jaar. In de vijf analyses van dit jaar is geen enkele normoverschrijding waargenomen. Ook dat is zeker geen zesje maar een groot Koetcompliment waard,’ zo sprak de voorzitter.
Foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *