Heel Nederland zie bij Piet Paulusma hoe gezellig de Kockengense Jaarmarkt is

De traditionele Jaarmarkt in Kockengen, zaterdag 5 september, was een groot succes. Op bijna 60 kramen was er voor iedereen wel wat te vinden. Voor de kinderen reed er de hele dag een treintje over de markt en was er op het Kerkplein een rommelmarkt en konden kinderen springen op een springkussen. Bij de winkel van Adrie de Lange was er weer kruiwagen hangen en bij de RegioBank kon er geld gevangen worden. Samen met de LbnK organiseerde de Rabobank op het Kerkplein een spinningmarathon. Op de Voorstraat waren er oude auto’s en oude ambachten te zien. Ook was er weer het pannavoetbal dat de RegioBank samen met vv Kockengen ieder jaar organiseert. Op het Driestammenplein werd de 27-ste Jaarmarkt afgesloten met de inmiddels traditionele Barbecue waar de winkeliers en ondernemers voor het publiek bakten. Ditmaal was op uitnodiging van de RegioBank weerman Piet Paulusma te gast die voor SBS 6 Hart van Nederland zijn weerpraatje kwam opnemen. Bij heel veel Kockenezen bleek Piet erg populair. Hij prikte een vorkje mee. ’s Avonds rond 23.00 uur kon heel Nederland zien hoe gezellig de jaarmarkt in Kockengen is. De muziek werd verzorgd door de band The Rivals. Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *