Jeugd polsstokvereniging Stichtse Vecht naar NK in Groningen

Vorig jaar mochten Dave de Gooijer, Ties Meijer en Kenzo Hielema uit Kockengen van de vereniging Stichtse Vecht meedoen aan het Jeugd NK. De vereniging blijft het goed doen en heeft dit jaar zelfs nog meer deelnemers bij het jeugd NK en heeft nu één van de grotere afvaardigingen van Nederland.

Dit jaar gaan er mee: Lieke Verweij uit Kamerik (meisjes t/m 10 jaar), Rick Cazant uit Kockengen (jongens t/m 10 jaar), Dagne Verwey uit Kamerik (meisjes 11 – 12 jaar). Zij heeft helaas afgezegd in verband met een blessure en Celine Cazant uit Teckop (meisjes 11-12 jaar).
De Jongens 11-12 jaar zijn zo aan elkaar gewaagd dat de beste 16 springers zaterdag in een jump-off in Polsbroekerdam moesten uitmaken welke acht er naar het NK gaan. Vanuit Stichtse Vecht hadden drie jongens zich hiervoor gekwalificeerd. Dave de Gooijer en Kenzo Hielema uit Kockengen hebben zich geplaatst voor het Jeugd NK. Ties Meijer redde het helaas net niet. Alle deelnemers trainen bij Kameryck.
Het NK jeugd is zaterdag 5 september om 13:00 uur in Grijpskerk (Groningen)

Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *