Houd je conditie de zomermaanden op peil en kom trimzwemmen

In de zomermaanden liggen de meeste sporten stil. Trimzwemmen in Zwem- en Recreatiepark De Koet niet, dat gaat het hele zwemseizoen door.
jong en oud kunnen vrijblijvend een keertje mee doen op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.
Het niveau van de zwemmers kan onderling verschillen, maar zowel baantjeszwemmers als wedstrijdzwemmers kunnen meedoen. Meestal beperkt de groep zich tot de traditionele zwemslagen als schoolslag en rug- of borstcrawl, maar de andere zwemslagen kunnen ook aan bod komen. Mensen die de borst- en rugcrawl nog niet (volledig) beheersen kunnen uiteraard gewoon meedoen. De trainer geeft desgewenst aanwijzingen over de uitvoering van een zwemslag hoewel het trimzwemmen geen echte zwemles is. Er wordt eerst een kwartiertje rustig in gezwommen en daarna volgt de training.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *