Smaakvol Kockengen groot succes

 De eerste editie van Smaakvol Kockengen, zaterdag 4 juli op het Kerkplein, is een groot succes geworden. Met name ’s avonds was het een drukte van belang. Veel inwoners van Kockengen en omgeving kwamen een hapje proeven en een slokje drinken. Genieten van kleine gerechtjes. De Horeca-ondernemers van het dorp presenteerden naast de gebruikelijke hapjes gerechtjes die normaliter niet verkrijgbaar zijn bij de betreffende ondernemers. Het publiek was bijzonder enthousiast en ook de ondernemers waren erg tevreden. ‘Eindelijk weer eens een leuk evenement op het oude dorp. Ik ben er volgend jaar weer bij.’ Het bleef lang gezellig op een zwoele zomeravond in Kockengen. De muziek werd verzorgd door DJ Henk Hoogeveen en de band The Hipzz.

Tekst: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *