Fiets mee met de Rabo Fietstocht op 13 juni

Op zaterdag 13 juni vindt de tweede Rabo Fietstocht plaats. Het belooft wederom een happening van jewelste te worden! Met dit initiatief kunnen verenigingen, stichtingen en scholen hun kas spekken.

VAST BEDRAG VOOR ELKE DEELNEMER
Hoe werkt dat dan? Een vereniging meldt zich via de website aan en ontvangt een deelnemersnummer voor de fietstocht. Bij elk startpunt kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer het nummer van de lokale vereniging waar men voor fietst op de stempelkaart. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart in. De Rabobank stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer op de bankrekening van de vereniging tot maximaal € 750.

 ROUTES DOOR HET GROENE HART
Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes van 30 kilometer door het Groene Hart uitgezet in samenwerking met WTC Woerden en TTC De Merel. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Voor de liefhebbers is er ook een route van 100 kilometer. Iedereen kan zelf kiezen welke route hij of zij fietst. Starten kan tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten in Kockengen, Woerden, Bodegraven, Zegveld en Mijdrecht. Het is ook mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route zijn een aantal stempelposten, maar ook leuke plekjes en bezienswaardigheden. Deze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, of om wat lekkers te nuttigen.


FIETS OOK MEE!
Fiets gezellig met ons mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is van harte welkom. Gezellig een sportief dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor een vereniging naar keuze. U doet toch ook mee?
Foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *