Speciale jubileumeditie IJzersterke livemuziek en veel gezelligheid op 20e editie Koetstock

De Robokindermiddag in 2014.

KOCKENGEN – Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni wordt op het terrein van Zwem- en Recreatiepark De Koet in Kockengen de twintigste editie van het muziekfestival Koetstock gehouden. Het belooft wederom een groot spektakel te worden. Een begrip in de regio, een knalfeest met ijzersterke livemuziek en heel veel gezelligheid aan de Sportweg. De vrijdagavond wordt een avond met
rockmuziek, muziek van Hollandse bodem en een feestelijk slot.
Zaterdagmiddag is er de Rabokindermiddag. Iedereen die tussen 15.00 en 16.00 uur komt heeft de hele zaterdag gratis entree. Voor de spelregels kijk op www.koetstock.nl. Zaterdagavond is als vanouds voor ieder wat wils met over het algemeen zeer herkenbare muziek. De artiesten treden belangeloos op. De opbrengst van het festival komt geheel ten goede aan Zwem- en Recreatiepark De Koet.
Tekst en foto: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *