Kroon Fietsentechniek controleert fietsen op basisscholen

 In het kader van veilig fietsen komt de fietsenmaker naar je toe om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen fietsen. Na in maart al op de Van Doornschool te zijn geweest, heeft Willem Kroon van Kroon Fietsentechniek vorige week dinsdag de fietsen op de Wegwijzer en ’t Kockenest gecontroleerd. Vlak voor het verkeersexamen dat donderdag was voor de leerlingen van groep 8. Willem heeft de fietsen van de kinderen met de BOVAG fietschecklijst nagekeken. De kinderen kregen de lijsten mee naar huis, zodat de ouders indien noodzakelijk maatregelen konden nemen. Beide scholen vonden het een goed initiatief en de kinderen waren enthousiast.

Tekst: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *