A1 vv Kockengen kampioen!!

Na een lang seizoen waarin vele duels op het scherpst van de snede werden uitgevochten, was het op 9 mei 2015 een spannende dag voor het vlaggenschip van de jeugdafdeling. Trainers Ot van Seumeren en Ellen de Bruin hadden hun manschappen klaargestoomd. Natuurlijk was er spanning aanwezig, maar tegen Hoogland A4 moest het gaan gebeuren. De titel moest  voor eigen publiek binnen gesleept gaan worden!
De eerste helft werd er goed gevoetbald door onze jongens. De ploeg kwam al snel op 2-0 voorsprong. In de tweede helft kreeg V.V. Kockengen wind mee. Ondanks dit voordeel kwam Hoogland toch regelmatig voor het doel van V.V. Kockengen. Het was Tim van Vliet die lang zijn doel schoon wist te houden en zijn ploeg op titelkoers hield. Uiteindelijk scoorde V.V. Kockengen nog de 3-0. Het werd alsnog spannend toen Hoogland twee snelle goals maakte en de stand op 3-2 bepaalde. De achterhoede van V.V. Kockengen wist de wedstrijd op slot te gooien en mede daardoor wisten onze talenten de titel binnen te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *