Raadsleden en wethouder bekijken werkzaamheden Kockengen Waterproof

 Zaterdag 18 april hebben verschillende Raadsleden van de gemeente Stichtse Vecht, De wethouders houder Jaap Verkroost en Pieter de Groene, leden van het Dorpscomité en de klankbordgroep en bestuursleden van de woningbouwstichting een werkbezoek gebracht aan het project Kockengen Waterproof. Na een ontvangst ion Overdorp werd er een wandeling gemaakt door de zogenoemde deelgebieden 1 en 2. Tijdens de wandeling werden de belangstellenden geïnformeerd over de problematiek, de aanpak en de impact daarvan en natuurlijk het resultaat. Immers in deelgebied 1 zijn inmiddels bijna alle straten op hoogte. De Van den Berkhofweg, Van Schaardenburgweg en een deel van de Van Zuylenweg zijn bestraat.
Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *