Zaterdag 18 april: Breukelen Bruist met gezellige kramen in het dorp

Ondernemend Breukelen laat zich van de beste kant zien op een nieuwe markt met lokale winkeliers en bedrijven. Op Breukelen Bruist staan zaterdag 18 april zeker 40 kramen op de Kerkbrink. Diverse ondernemers geven demonstraties met producten en ook worden er meerdere workshops gegeven. Voor leuke koopjes, acties en aanbiedingen kunt u op deze markt zeker terecht. Er zal een loterij plaatsvinden met mooie prijzen, die door plaatselijke ondernemers worden geschonken. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Voedselbank Stichtse Vecht. Indien deze markt een succes blijkt te zijn zal er zeker een vervolg op komen met bijvoorbeeld een opruimingsmarkt in het najaar. Meer informatie over deze markt vindt u op de facebookpagina Breukelen Bruist! Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Gera van Vliet tel: 06-14733229. ‘Op deze markt wil ik de ondernemers uit Breukelen centraal stellen en en het ruime aanbod hiervan promoten’, aldus initiatiefenemer Gera van Vliet. ‘Het wordt dus géén verkapte jaarmarkt, maar juist een markt met een plaatselijk karakter waar de ondernemer zich kan profileren. Juist ook de ondernemers die niet fysiek aanwezig zijn in het straatbeeld, kunt u vinden op deze bruisende markt. Het idee voor deze markt ontstond afgelopen december samen met een
aantal leden van de winkeliersvereniging, ook in navolging van de succesvolle Demodag.’ De
Breukelse middenstand laat opnieuw zien dat ook in deze tijd lokaal ondernemerschap het

moet hebben van leuke ideeën en creativiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *