Zaterdag 13 juni: Rabo Fietstocht 2015

Ook dit jaar vindt de Rabo Fietstocht plaats. En wel op zaterdag 13 juni. Er zijn weer diverse mooie routes uitgestippeld door het Groene Hart. Met dit initiatief kunt u de kas spekken van uw vereniging, stichting of school naar keuze. Het belooft dan ook wederom een happening van jewelste te worden.
Sportieve sponsoring!
Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen zich opgeven via deze site om zo de kas te spekken.
Een vast bedrag per kilometer.
Per uitgerede route schenkt de Rabobank een vast bedrag. 30 kilometer levert een bedrag op van € 7,50. 100 kilometer levert echter een bedrag op van € 20,-

Het is dit jaar ook weer mogelijk om 60 kilometer te fietsen. Dit kan door twee maal een route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van € 7,50!
 
Startpunten en stempelkaarten.
Alle routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht, Woerden, Zegveld, Bodegraven en bij ons in Kockengen. Namelijk op het parkeerterrein van Zwembad de Koet aan de Sportweg. U kunt zich individueel melden bij ons startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waar u voor fietst. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart, met de benodigde stempels in. Het bedrag dat maximaal uitgekeerd wordt per vereniging, stichting of school bedraagt € 750,-. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren. Vrienden, familie, buren, kennissen, iedereen is welkom!
Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig met ons mee! Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor uw vereniging, stichting of school: Dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee? Wij zien u graag 13 juni op het parkeerterrein van Zwembad de Koet!
Foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *