LbnK opent seizoen met Bike-Run

Voor het derde jaar op rij heeft de LbnK op 2epaasdag haar sportieve zomerseizoen geopend met een Bike-Run wedstrijd in de Bosdijk. 17 teams streden om de felbegeerde LbnK wisselbeker. De wielrenner begon met een tijdrit over 12 kilometer, gevolgd door de hardloper voor een ronde van 5 km. De competitie was pittig en de wedstrijd sportief. Met haast miniem verschil ging de wisselbeker dit jaar naar het koppel Piet Griffioen en Marc Struik. Snelste tijdrijder was Jeroen van Maanen. Snelste lopers Sabrina Kooijman en Symen Fokker. Snelste triatleten: Daphne van den Haak en Marcel Griffioen. De LbnK kei, de prijs voor de LbnK-er die zich dit jaar het meest heeft onderscheiden, ging dit jaar naar Maurik van den Haak. De slogan van de LbnK is “Van, voor en door sporters”. Het evenement werd bijvoorbeeld georganiseerd door drie leden: Dennis van Kesteren, Maarten Kosten en Joop de Lange. De prijzen werden beschikbaar gesteld door Ko van Oostrum, de kersverse voorzitter, en Peter Bakkum melde zich op de dag zelf spontaan aan als sponsor.
Inmiddels zijn de wielertrainingen op woensdagavond in de Bosdijk weer begonnen en zullen in mei 2015 de skeelertrainingen op dinsdagavond beginnen. De hardlooptrainingen zijn het hele jaar door op dinsdagavond. Ben je nieuwsgierig? Kijk eens op onze site en train gewoon eens een keer met ons mee.

Op de foto: Maurik van den Haak LbnKkei 2015. Foto: Dennis van Kesteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *