Coop Romijn en klanten in actie voor leukere schoolpleinen

De Doekoe Schoolpleinactie is begonnen! Tijdens de actie, die supermarktorganisatie Coop samen met Arla Foods, Unilever en de Johan Cruyff Foundation organiseert, kunnen klanten van Coop sparen voor sport- en spelmaterialen voor scholen uit de buurt. De Doekoe-actie belooft een groot succes te worden: in totaal doen er meer dan 600 scholen mee. In Kockengen nemen 2 scholen deel aan de actie. Dit zijn De Wegwijzer en het Kockenest.
Tijdens de Doekoe-actie ontvangen klanten van Coop bij aankoop van geselecteerde producten van Arla Foods en Unilever Doekoe-munten. Deze munten kunnen ze doneren aan scholen uit de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden.Ron Romijn,eigenaar van Coop Romijn: “Coop wil dicht bij zijn klanten staan. Bijvoorbeeld met de Doekoe-actie! Hiermee tonen we onze betrokkenheid bij scholen in de omgeving van onze winkels én stimuleren we kinderen om meer te bewegen. Een prachtig doel!”
 
Tien Schoolplein14’s
Een bijzonder onderdeel van de Doekoe-actie is de actie ‘Win een Schoolplein14’. Scholen kunnen hun ideale schoolplein ontwerpen en maken zo kans op een Schoolplein14, een kleurrijke schoolpleincoating die uitdaagt om te spelen en sporten. In totaal winnen tien scholen een Schoolplein14. Schoolplein14 in een initiatief van de Johan Cruyff Foundation, die kinderen wil uitdagen en stimuleren om met elkaar te spelen en sporten.
                           

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *