Paul Verhoeven neemt afscheid van de brandweer Kockengen

Tijdens de jaarvergadering van de brandweer Kockengen werden er verschillende certificaten en diploma’s uitgereikt door postcommandant Barend van Benthem en namens de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) Ton Klever. Ook werden er oorkondes en onderscheidingen uitgereikt.
Hans van der Paauw is 25 jaar in dienst bij de post Kockengen en Arie Weiland en Paul Verhoeven zijn 30 jaar bij de brandweer Kockengen. Reden voor Paul om afscheid te nemen van het korps. Diploma’s waren er voor Corrie van Eck, Roland Pleijster en Wim Rodenburg (allen manschap A) en Tijmen de Jong (chauffeur/voertuigbediende, pompbediende. Jaco van der Leeden ontving het certificaat BLS/AED hulpverlener.
Tekst en foto’s: Gijs Kleinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *