Repair Café bij Abrona Kunst & Koffie

Weggooien, mooi niet!”, dat is de slogan van het Repair Café. Wij van Abrona Kunst & Koffie kunnen ons daar zeker in vinden en willen graag een steentje hieraan bijdragen. Op woensdag 4 maart is er bij Abrona Kunst & Koffie in de Nieuwstraat in Kockengen tussen 13.30 en 16.00 uur een Repair Café.

Tijdens de Beursvloer van Stichtse Vecht kwam Abrona Kunst & Koffie in contact met Het Repair Café Stichtse Vecht. Het Repair Café Stichtse Vecht draait sinds november 2012 maandelijks zeer succesvol in Maarssenbroek, bij de Werkspecht van onze collega’s van Reinaerde. Elke tweede woensdagmiddag van de maand is daar een vrijwilligersgroep aanwezig die bezoekers helpt om allerlei spullen te repareren zodat deze zaken een tweede leven krijgen en van de vuilniscontainer worden gered. Tevens is er een repair cafe in Maarssen-Dorp, bij De Sirkel op Diependaalsedijk. Daar is elke eerste vrijdag ochtend van de maand de gelegenheid om je spullen te repareren. Tijdens de Beursvloer hebben we besloten een Repair café te houden bij Abrona Kunst & Koffie in Kockengen! Op woensdagmiddag 4 maart zitten een aantal technische mensen en een naaister voor u klaar om uw kapotte spullen te helpen repareren. Kunst & Koffie verzorgt de koffie/thee en eventueel wat lekkers erbij! Het Repair Café vindt van 13.30 uur tot 16.00 uur plaats op nieuwstraat 12 (in het oude kerkje). De entree is gratis. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over het Repair Café? Kijk dan op de website www.repaircafe-stichtsevecht.nl. Wilt u meer weten over Abrona Kunst & Koffie? Kijk op www.kunstenkoffieabrona.nl . We zien u graag 4 maart tijdens het eerste Repair café in Kockengen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *